Ånga

  Säker och effektiv för dina golv
  Rengör och desinficerar hårda golv utan användning av starka kemikalier. Inga hinkar och vattenspill, tillägg bara vatten till ångrenaren och du är redo. Din familj förtjänar ett rent hem.

  Sladddlös dammsugare

  Bekvämt utan sladd
  Glöm alla obehagliga rutiner i samband med dammsugning. Effektiv städning är nu lätt med en behändig sladdlös dammsugare. Sladdlösa dammsugare gör den dagliga städrutinen mycket enklare genom att erbjuda effektiv sugkraft i en kompakt och lätt design.

  Våta Cleaners

  En stor ren! Allt-i-ett multisurface Cleaner! Crosswave ™ är 3-i-1 multisurface renare gjort för upptagna liv. Fråga en expert och de kommer att ge samma svar: "Första vakuum ett golv innan du tvättar det!" Crosswave ™ gör alla tre steg samtidigt och det passar alla förseglade golv och mattor område i ditt hem!

  Spot Cleaners

  Tillbehör

  På Bissell är vårt mål att förse dig med alla de verktyg och tillbehör som gör att du kan rengöra ditt hem effektivt och tillförlitligt! Oavsett om du tänker ta reda på det bästa sättet att bekämpa vardaglig smuts och fläckar, eller försöker få svar på rengöringsproblem på allmän nivå, är vi här för att hjälpa!