Steam

  Safe and effective for your floors
  Easily clean and sanitize hard floors without the use of harsh chemicals. No buckets and water spills, just add water to the steam cleaner and you’re ready. Give your family the clean home they deserve.

  Sladddlös dammsugare

  Bekvämt utan sladd
  Glöm alla obehagliga rutiner i samband med dammsugning. Effektiv städning är nu lätt med en behändig sladdlös dammsugare. Sladdlösa dammsugare gör den dagliga städrutinen mycket enklare genom att erbjuda effektiv sugkraft i en kompakt och lätt design.

  Sopmaskiner

  BISSELLs arv
  Ända sedan Anna och Melville Bissell patenterade sopmaskinen 1876, har den varit standarden för enkel rengöring. Oavsett om det gäller en laddningsbar eller manuell version, fungerar Bissell-sopmaskinerna effektivt på olika underlag, vilket gör dem idealiska för dagligt bruk. Glöm borsten samt sopskyffeln och gör ditt hem lättare att städa.

  Spot Cleaners

  Ta bort fläckar och ingrodd smuts från hemtextilier med hjälp av Bissell SpotClean.
  Lämplig för t.ex mattor, möbler, bil och båtinredning.

  Tillbehör

  På Bissell är vårt mål att förse dig med alla de verktyg och tillbehör som gör att du kan rengöra ditt hem effektivt och tillförlitligt! Oavsett om du tänker ta reda på det bästa sättet att bekämpa vardaglig smuts och fläckar, eller försöker få svar på rengöringsproblem på allmän nivå, är vi här för att hjälpa!

  MultiReach-tillbehör

  MultiReach-tillbehören har utformats speciellt för att användas med var och en MultiReach-modell. Med de bekväma och lätthanterliga tillbehören kan du enkelt nå svåråtkomliga ställen, rengöra trappor, klädsel samt avlägsna djurhår från tekstiler.