• Steam, the most natural way of cleaning

    Ånga, det naturliga sättet att rengöra.

    En säker och effektiv rengöring för dina golv utan att använda starka kemikalier

Vac & Steam

"Allt i ett" Dammsugare och ångmopp

Spara tid. Bissell Vac & Steam allt-i-ett dammsugare och ångmopp dammsuger och ångar samtidigt eller separat. Det elektroniska fingertoppsreglaget i handtaget gör det enkelt att byta från damsugning till ångning eller använda båda lätt. Få jobbet gjort utan att använda starka kemikalier.

readyin30seconds_SE
cyclonicactionvacuum_SE
15 min tank_SE
Steam control_SE
2-in-1actionsavestime_SE
Wet/Dry separation_SE
Easily remove mop pad tray_SE
Hard Floors Safe_SE

Representationen

Glöm den smutsiga moppen och hinken och lämna bort de starka kemikalierna. BISSELL Vac & Steam rengör och decinfiserar då överhettad ånga bryter ner smuts och bakterier och lämnar ytorna verkligen rena. Den dödar 99,9% av alla mikrober och bakterier i hemmet med att använda endast vatten.

Dry-tank-teknologi håller skräpet i dammbehållaren helt torrt och isolerat från ångan. Behållarens funktionsvänliga tömmningsknapp underlättar städningens avslutning.
Två filter - skumplastfiltret och veckformade filtret är båda tvättbara och fångar effektivt finkornigt damm & smuts för att utge ren luft tillbaka till rummet

Inbyggt vattenfilter avlägsnar eventuella föroreningar i kranvatten för att skydda din apparat."

Lätt att använda med det elektroniska fingertoppsreglaget i handtaget, som gör det enkelt att byta från dammsugning till ångrengöring eller använda båda separat och att reglera ångan med ""steam-on-demand""-funktionen, som avger ånga omedelbart efter behov. Inkluderar ett teleskopiskt handtag, vilket gör enheten idealisk för lagring i skåp när den inte används.

Det lätt avtagbara underlaget för moppdynan underlättar montering och avmontering av moppdynan. Lägg doft till din städning med medföljande väldoftskivor som passar in i en unik ficka i mikrofiberdynan"
* Vid avsedd användning

Tekniska specifikationer

Färg Vi & Röd
Yta Försäglade hårda golvytor, mattor
Effekt 1600 W - Vacuum & Steam
Bullernivå 81 dBA
Ångningstid 15 minuter
Driftberedskap 30 sekunder
Reglerbar ånga Ja
Värmeelement Värmemotstånd (Flash Heater Technology)
Ångtryck Inte Applicable - Flash Heater Technology
Vattenbehållarens kapasitet 0.4 l
Dammbehållarens kapasitet 0.95 l
Löstagbar vattenbehållare Nej
Ångfilter Ja
Dammfilter Ja - 2x, tvättbar
Dammfiltertyp Skumplast och veckformat dammfilter (tvättbara)
Teleskophandtag Ja
Fingertip-kontroller Ja - Elektronisk
Steam on Demand Trigger Ja
Moppdynor 2 x Moppdynor (1 x fin / 1 x grov)
Moppdynans sammansättning Vit/Grå - Polyester 65%, Polypropylen 14%, Polyamid 21% Vit - Polyester 86%, Polypropylen 14%
Väldoftande uppfräschningskiva Ja - 2x
Kabellängd 7.6 m
Vikt 4.6 kg
Lätt avtagbart moppunderlag Yes

Rekommenderas för dig…

  • Doftskivor Vac & Steam
  • Dammfilter - Vac & Steam
  • Vattenfilter - Vac & Steam
  • Mop Pads - Vac & Steam
  • Citrondoftande demineraliserat vatten
  • Spring Breeze demineraliserat vatten med frisk vårdoft
Var kan jag köpa »

Frequently Asked Questions

Kan jag använda min Vac & Steam som ångrengörare och dammsugare samtidigt?

Den här maskinen kan användas som dammsugare och ångrengörare samtidigt. Du hittar inställningarna i tabellen nedan. Maskinen kan även köras som bara ångrengörare eller dammsugare. Det finns 6 olika inställningar för maskinen. Tabellen nedan visar hur du kan använda maskinen:

Hur tar jag bort filtret på min Vac & Steam?

Om det är svårt att ta bort filtret, lossa slangen och använd sedan greppen på filtret för att dra ut det. Börja med att dra ut den nedre slangen och vrid sedan den övre slangen åt vänster tills den kan dras ut. Greppa sedan filtret på båda sidor och dra det rakt ut. ”Blindfiltret” har ett litet grepp. Det vita filtret har två grepp, ett på vardera sidan.

Hur tvättar jag moppdynorna på min Vac & Steam, modell 1132-serien?

Tvätta på normalprogram med milt tvättmedel för bästa resultat. Använd inte blekmedel eftersom det kan bryta ner dynan. Vi avråder från att använda sköljmedel med mikrofiberdynor.

Moppdynorna på min Symphony™ Vac & Steam har fått hål. Varför?

Viken typ av golv rengörs? Sträva golv som grova golvplattor, tegel osv. sliter mer på dynorna än släta vinylgolv. Om sträva golv rengörs kommer du att förbruka fler dynor än om du rengör släta golv. Tvätta moppdynorna i tvättmaskin med milt tvättmedel. TILLSÄTT INTE sköljmedel eller blekmedel. Det kan bryta ner dynorna snabbare och orsaka hål.

Min Vac & Steam ger ingen ånga. Vad ska jag kontrollera?

ANVÄND INTE ÄTTIKA ELLER NÅGON ANNAN LÖSNING ÄN VATTEN ELLER BISSELLS AVHÄRDADE PARFYMERADE VATTEN FÖR ÅNGMOPPAR I TANKEN.
1) Kontrollera att det finns vatten i rätt tank. (Vattentanken och inte smutsbehållaren.)
2) Kontrollera att diodlampan som visar att ångan är klar har slutat blinka (cirka 30 sekunder). Vänta tills lampan lyser stadigt och försök att ångbehandla.3) Kontrollera att ånginställningens diodlampa lyser på ”HI”. Om den inte lyser kommer maskinen inte att avge ånga.4) Se till att hålla in avtryckaren på handtaget i upp till två minuter för att få enheten att starta.
5) Se till att filtret** sitter i rätt läge. Ta bort hållaren. Se efter att den svara packningen fortfarande sitter på utsidan av en av de två uttagen på hållaren. Det sitter en X-ventil inuti det hål som det här uttaget passar i. Tryck på den för att se till att vattnet flödar (se till att maskinens strömtillförsel har kopplats från). Tryck hållaren på plats med handflatan och se till att den hamnar i läge. Detta garanterar att pumpen inte suger luft runt hållaren.
**Det är inte alla maskiner som har ett vattenfilter. Vissa har ett ”blindfilter”. Det krävs ett filter för den här maskinen, men inte ett vattenfilter, det är extrautrustning.1. Blindfilter                                                       2. Vattenfilter

Det ska inte vara något glapp mellan filtret och maskinen.1. Det här är FEL. Det ska inte finnas något glapp här. Filtret ska sluta tätt mot maskinen.
2. Det här är RÄTT. Filtret sluter tätt mot maskinen utan glapp.

6) Koppla in maskinen igen och vänta i 30 sekunder på att diodlampan för att ångan är klar slutar att blinka. Ställ in diodlampan på läge "HI" med knappen. Tryck in avtryckaren på handtaget i två minuter.
7) Har ett nytt filter installerats? Håll i så fall in avtryckaren i minst 2 minuter för att låta filtret fyllas med vatten. Då ska ångfunktionen börja. Du kan även blöta filtret i 10 till 15 minuter så att filtret mättas med vatten.
8) Ta bort foten från maskinen, ta bort fotplattan och dynan och rengör ångmunstycket på foten och fotplattan med ett gem för att avlägsna eventuella stopp.